فروش آلو خشک
خانه / آلو بخارا

آلو بخارا

یکی از انواع آلو تولید شده در شهرستان نیشابور آلو بخارا است که در گویش محلی به آن آلوی رسمی هم گفته میشود.

ویژگیهای آلو بخارا

میوه آلو بخارا در بین انواع آلو های دیگر دارای سایزی متوسط بوده و رنگ پوست آن ارغوانی رنگ میباشد.

ویژگیهای آلو بخارا خشک شده:

آلو بخارا رنگ آن زرد مایل به طلایی است.

آلو بخارا دارای طعم ملس میباشد.

آلو بخارا سایز آن نسبت به آلو خشکهای دیگر ریز است.

آلو بخارا از آلو بخارا بیشتر یرای تهیه غذاها و خورشتها بهره برده میشود.

میزان صادرات و کشورهای مقصد آلو بخارا

بیشترین میزان تولید و صادرات آلو در کشور مربوط به آلو بخارا بوده و میتوان گفت بیشترین حجم تولید شده آن به  صادرات تعلق میگیرد.

کشورهای مقصد آلو بخارا را میتوانید در شکل زیر مشاهده نمایید:

آلو بخارا

میزان تعداد آلو بخارا در یک کیلو گرم از این محصول در نمونه های درهم، درجه یک و ممتاز

  • آلو بخارا درهم
  • آلو بخارا درجه یک
  • آلو بخارا ممتاز
زبانه ۱ | تعداد در یک کیلو گرم: ۱۷۰ الی ۱۹۰ عدد 
زبانه ۲ | تعداد در یک کیلو گرم:  ۱۶۰ الی ۱۷۰ عدد 
زبانه ۳ | تعداد در یک کیلو گرم: ۱۴۰ الی ۱۵۰ عدد 
بازرگانی رایکا