از محصولات شهر خرو نیشابور که قطب تولید آلو در ایران است آلو خشکه پوست کنده زرد رنگ میباشد که عرضه مستقیم آن از طریق مراکز تولید و بسته بندی که در این شهر واقع شده اند صورت میپذیرد.
میوه آلو در بعضی ارقام معمولا از اوایل تابستان در شهر خرو آماده برداشت از باغات میشود و این روند تا اواخر تابستان و اوایل پاییز نیز ادامه پیدا میکند. در فصل برداشت کشاورزان بصورت روزانه به باغات خود سر میزنند و آلو هایی را که برای پوست گیری شدن مناسب هستند جمع آوری نموده و فرایند فرآوری و خشک کردن آن را انجام میدهند. برداشت به موقع آلو بسیار امر مهمی در فرایند تولید آلوی خشک میباشد زیرا اگر آلو ها زیاد رس و یا کال جمع آوری شوند آلو خشک نهایی تولید شده از آنها بسیار بی کیفیت بوده و این امر موجب زیان دیدن کشاورزان میشود.
بدون دیدگاه