آلو خشک امسالی در نمونه های مختلفی همچون بخارا, آلو سیاه, برغانی و آلو زرد تولید شده و توسط این مرکز در بازار پخش میشوند و هرکدام از آنها طرفداران و مصرف کنندگان خود را دارا هستند.
ممکن است کسی ادعا کند که آلو خشک را نمیتوان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد اما بر اساس یافته ها و تجارب ما که چندین سال هست در این زمینه فعالیت میکنیم آلو خشک فرآوری شده را میتوان تا دویست روز در دمای زیر بیست و چهار درجه سانتیگراد نگه داری نمود بدون آن که اتفاقی برای آن به وجود بیاید.
آلو خشک امسالی موارد مصرف بسیاری در جامعه دارد و عده زیادی در پی یافتن منبعی هستند که بتوانند این محصول را بصورت دائم و در تمام طول سال تهیه نمایند.
بدون دیدگاه