آلو خشک خورشتی یک از مواد اولیه مورد استفاده در رستورانها و مراکز تهیه غذا میباشد و اغلب خرید این محصول توسط این مراکز بصورت عمده انجام میپذیرد.
آلو خشک مورد استفاده در غذاها و خورشتها باید دارای ویژگیهای خاصی باشد. یکی از نکاتی که در هنگام تهیه آلو خشک برای مصارف آشپزی باید مورد توجه قرار گیرد سایز آلو میباشد. استفاده از آلو هایی که دارای سایز کوچکتر و ریزتر هستند معمولا برای تهیه غذا بهتر هستند و دلیل آن اینست که در هنگام پختن آلو خشک در خورشت و غذا حجم آن افزایش پیدا کرده و اصطلاحا آلو خشک بخودش آب میگیرد و درشت میشود از همین رو استفاده از آلو های ریزتر برای آشپزی ترجیح دارد به آلو خشکهای درشت.
بدون دیدگاه