میوه آلو و همچنین خشک شده آن در ارقام و طعمهای مختلفی کشت و تولید می شود و مزایای این خشکبار به اندازه ای است که نمی توان ازخرید و مصرف آن صرفنظر نمود. انواع آلو زرد خراسانی جزو پرمصرفترین آلوخشک ها در ایران می باشند که بیشترین استفاده را در صنایع تیدیلی و پخت و پز دارند.
آلو معمولا در مناطقی رشد و نمو پیدا می کند که دارای آب هوای سرد میباشند. برای تولید یک محصول با کیفیت باید به شرایطی همچون نوع خاک، آبیاری، هرس کردن و کوددهی توجه شود. ارزش غذایی آلو بسیار بالا بوده و با استفاده روزانه چند عدد آلو خشک می توان بسیاری از نیازهای بدن را به مواد معدنی و ویتامین ها تامین نمود.
بدون دیدگاه