ویژگیهای بهترین نوع آلو خشک نیشابور را از کجا میتوان فهمید؟ کدام مراکز این محصولات را عرضه میکنند؟
ذائقه افراد در خوردن غذاها متفاوت است و هر کدام میل بخوردن طعم خاصی از غذاها دارند. آلو خشکی که در شهرستان نیشابور تولید میشود بیشتر از نوع بخارا میباشد که در طعمهای ترش, ملس و شیرین موجود میباشند. قطعا استفاده هرکدام از این آلوها بسته به سلیقه افراد دارد اما همه آنها جزو بهترین ها در طعم دهی به خورشتها و غذاها هستند و از خواصی یکسان ومشترک در تاثیر گذاری در سلامت انسان برخوردار هستند.
بدون دیدگاه