با توجه به اینکه بیشترین میزان آلو بخارای خشک در ایران در استان خراسان تولید میشود فصل برداشت و تولید آن از باغات در چه زمانی میباشد؟
از جمله محصولات خشکباری پر طرفدار و صادراتی کشور آلو بخارا خشک شده میباشد که سالانه مقادیر زیادی از آن در بسیاری از انواع غذاها و خورشتهای ایرانی و دسرها و نوشیدنی های خارجی استفاده میشود که ارز آوری خوبی را برای کشور رقم زده است.
کشاورزان بغدار زحمتکش استان خراسان معمولا از اوایل مرداد ماه شروع به برداشت آلو از باغات خود میکنند و این روند تا اوایل مهرماه ادامه پیدا میکند.
بدون دیدگاه