آلو بخارا خورشتی بیشتر در شهرستان نیشابور تولید شده و به خاطر تولید عمده در این منطقه قیمت آن نیز از نرخ کمتری برخوردار است. بیشترین سطح زیر کشت باغات شهرستان نیشابور به کشت و پرورش آلو اختصاص دارد و این امر سبب شده تا تعداد کارگاههای تولیدی آلو خشک در این شهرستان زیاد باشند و خانه هر کشاورز باغدار به کارگاه تولیدی تبدیل شود.
اما میزان تولید آنها بسیار پایین است و نمیتوانند بصورت مستمر تامین کننده بار باشند. اما جای نگرانی نیست زیرا مجموعه هایی هستند که علاوه بر اینکه خود تولید کننده هیتند محصولات کشاورزان دیگر را خریداری نمود و انجام بسته بندی های متناسب اقدام به عرضه آنها در بارار داخلی مینمایند.
بدون دیدگاه