الو بخارا نیشابور به دو روش آفتابی و دودی فراوری میشوند که این دو روش هرکدام هزینه های خود را در بر داشته و قیمت تولید آنها با یکدیگر متفاوت است.
در بحث قیمت گذاری بر روی آلو بخارای نیشابور می توان این موضوع را مطرح کرد که آلو با چه کیفیتی تهیه شده باشد و یا اینکه نوع فرآوری آن چگونه است. در هنگام تولید معمولاً هرچه آلوهای یک دست تر و درشت تر باشند و همچنین میزان شهد آن کمتر باشد آلو از قیمت بالاتری برخوردار است و هرچقدر موارد ضعیف آن بیشتر باشد قیمت آن پایین آمده و به عنوان محصول ارزان قیمت به بازار ارائه می شود.
بدون دیدگاه