بازار آلو خشک بخارا در ایران همواره پر رونق بوده و داد و ستد این خشکبار بصورت عمده در بازار انجام میشود. تجربه ثابت کرده است که آنچه خرید و فروش را در بازار ایران پر رونق کرده علاوه بر خواص فراوان و انرژی زا بودن آن قدرت طعم دهندگی این خشکبار خوشمزه است.
سالانه بخش اعظمی از آلو های تولید شده در باغات توسط کشاورزان فرآوری شده و به آلوی خشک تبدیل میشوند که این امر علاوه بر سودآوری بیشتر قدرت نگهداری این محصول را نیز افزایش میده و در بعضی نمونه ها میتوان آنها را تا دویست روز بدون هیچگونه افت در کیفیت آن نگهداری نمود.
بدون دیدگاه