آیا میدانید برداشت آلو تازه و تولید آلو خشک در چه زمانی آغاز میشود؟
آلو بخارا نوعی از آلو خشک میباشد که از میوه های آبدار آلو بدست می آید که دارای انواع مختلفی میباشد. فصل برداشت آلو تازه از اواسط تابستان آغاز شده و تا اول پاییز ادامه پیدا میکند. حدود 40 درصد از آلو های تولیدی به مصرف تازه خوری میرسد و مابقی را به روشهای مختلف خشک و روانه بازار مصرف میگردد.
خرید این خشکبار خوشمزه در این زمانه میتواند مقرون بصرفه تر از خرید آن در دیگر ایام سال باشد زیرا فراوانی عرضه بوده و محصول تولیدی تازه و بسیار باکیفیت میباشد.
بدون دیدگاه