با کیفیت بودن یک محصول ارتباط کاملی با طرز تهیه آن دارد و آلو بخارا خشک نیز از این قاعده مستثنی نیست. کیفیت میتواند یکی از مهمترین عوامل در تایین قیمت فروش باشد.
روشهای ارگانیک طبیعی در تهیه آلو خشک یکی از راه های فرآوری این محصول است که نسبت به روشهای دودی کردن بسیار بهتر و سالم تر است. در روش طبیعی ابتدا آلوها را پوستگیری نموده و سپس آنها در محیطهای تمیز در زیر نور آفتاب میخشکانند. در این روش از هیچ گونه نگهدارنده و ماده شیمیایی دیگر استفاده نشده و محصول بسیار سالم است. سعی کنید در هنگام خرید بیشتر از نمونه های آفتابی استفاده کنید.
بدون دیدگاه