فروش عمده آلو بخارا خشک دودی

آلو بخارا خشک شده از جمله مهمترین خشکبار تولید شده در شهرستان نیشابور است که در بازارهای داخلی و خارجی بسیار معروف بوده و به صورت عمده به فروش میرسد.

از روش هایی که میتوان نیاز بدن به آهن را تامین نمود خوردن چند دانه آلو خشک بخارا به صورت خیس خورده و در ناشتا می باشد. آلو خشک منبع غنی از آهن است و در طب سنتی به افرادی که دارای کم خونی شدید هستند و ازین بیماری رنج می‌برند تناول کردن آن بسیار توصیه شده است. آلو خشک انرژی از دست رفته بدن را تامین می کند و برای افرادی که ورزش را به صورت حرفه ای انجام میدهند و نیاز به انرژی بالایی دارند خوردن آلو خشک در حین تمرین میتواند بسیار کمک کننده باشد.

منبع: مرکز عرضه عمده آلو بخارا در کشور

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *