آلو بخارا خشک شده از جمله مهمترین خشکبار تولید شده در شهرستان نیشابور است که در بازارهای داخلی و خارجی بسیار معروف بوده و به صورت عمده به فروش میرسد.
از روش هایی که میتوان نیاز بدن به آهن را تامین نمود خوردن چند دانه آلو خشک بخارا به صورت خیس خورده و در ناشتا می باشد. آلو خشک منبع غنی از آهن است و در طب سنتی به افرادی که دارای کم خونی شدید هستند و ازین بیماری رنج میبرند تناول کردن آن بسیار توصیه شده است. آلو خشک انرژی از دست رفته بدن را تامین می کند و برای افرادی که ورزش را به صورت حرفه ای انجام میدهند و نیاز به انرژی بالایی دارند خوردن آلو خشک در حین تمرین میتواند بسیار کمک کننده باشد.
بدون دیدگاه