آلو خشک بخارایی یکی از مهمترین و اساسی ترین اقلام خشکباری تولید شده در شهرستان نیشابور است که خرید این محصول بیشتر بخاطر مصارف پخت و پز انجام میپذیرد. نیشابور با توجه به اقلیم و موقعیت مکانی مناسب توانسته در عرصه تولید آلو خشک گامهای مهمی بردارد و انواع بهترین این محصول را تولید و به بازار فروش داخلی و صادراتی عرضه نماید.
رستورانها یکی از خریداران مهم آلو خشک بخارایی نیشابور هستند. غذاهای طبخ شده با این آلو بسیار طعم خوشایندی دارد و از طرفی خود محصول آلو خشک موجب سم زدایی از گوشت خام در غذا شده و بار سلامت غذا را بالا میبرد.
بدون دیدگاه