آلو خشک آذربایجان و دیگر مناطق اطراف آن با قیمتهای مناسبی خرید و فروش میشود و صادرات آن نیز از رونق خوبی برخوردار است.
آلو در هنگام خشک شدن مقدار فراوانی از آب خود را از دست میدهد و همین امر سبب شده تا از ماندگاری بسیار بیشتری برخوردار شود. آلو در اثر خشک شدن طعم بسیار بهتری به خود میگیرد و ویتامینهای آن نیز بسیار غنی تر از آلو تازه میباشد.
از همین رو میوهای خشک مانند آلو را که از خواص درمانی زیادی نیز برخوردار هستند میتوانند جاگزین خوبی به جای تنقلات غیر بهداشتی و مضر مانند چیپس و پفک باشند.
بدون دیدگاه