بازار آلو بخارا نیشابور ( آلو رسمی، آلو حاج حسنی، آلو طرقبه، آلو شوقان ) | صادرات آلو بخارا به کشور های مختلف جهان | نیشابور بزرگترین قطب تولید آلو بخارا در ایران و جهان | عرضه و فروش آلو بخارا نیشابور.
تولید آلو بخارا در شهرستان نیشابور
نیشابور از شهر های استان خراسان رضوی است و در فاصله 120 کیلومتری از مشهد مقدس واقع شده است.
از نظر تولیدات کشاورزی و باغی شهرستان نیشابور جایگاه اول را در استان خراسان دارا است و از نظر صنعتی نیز بعد از مشهد در رتبه دوم استان قرار دارد.
از مهمترین تولیدات باغی شهرستان نیشابور آلو بخارا است. میزان تولید آلو بخارا در نیشابور به قدری بالا است که به قطب تولید آلو بخارا در ایران و جهان تبدیل شده است.
آلو بخارا نیشابور بصورت پوست گیری شده فرآوری میشود و این نوع فرآوری فقط مخصوص استان خراسان میباشد. در این نوع فرآوری در ابتدا آلو های رسیده و آماده برداشت در داخل آب نمک قرار داده شده تا پوست آن نازک شود و بتوان پوست آن را به راحتی جدا کرد. سپس آلو های پوستگیری شده با استفاده از دود گوگرد ضد عفونی شده و در آفتاب بر روی سبدهای چوبی خشکانده میشود.
بازار آلو بخارا نیشابور
آلو بخارا نیشابور به دلیل داشتن طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه دارای طرفداران زیادی در بازار های داخلی و صادراتی است.
از مهمترین خواص آلو بخارا کاهش دمای بدن است و استفاده از آن برای افرادی که در مناطق شرجی و گرمسیری زندگی میکنند بسیار توصیه میشود. از جمله کشورهای وارد کننده آلو بخارا نیشابور را در شکل زیر میتوانید مشاهده نمایید.
[box type=”success” align=”” class=”” width=””]این مجموعه از جمله تولید کنندگان و عرضه کنندگان آلو بخارا در شهرستان نیشابور است و یکی از بزرگترین واحدهای بسته بندی آلو در سطح شهرستان شناخته میشود. در این مجموعه آلو بخارا در بسته بندیهای 0.5، 1 ، 5 ، 10 ، 20 و 30 کیلو گرم به بازار عرضه می شود.[/box]
بدون دیدگاه