آلو بخارا و آلو تیزابی دو عضو محبوب و پرفروش در خانواده خشکبار میباشند که کار خرید و فروش آنها در تمام طول سال دارای رونق است. این امر به خاطر مصارف زیادی است که این دو عضو از خانواده خشکبار دارا هستند.
یکی از چاشنی های بسیار فوق العاده که برای طعم دهی به خوراک های اصیل ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد آلو خشک است.بدون شک خورشت آلو یکی از محبوبترین غذاهایی است که توسط آشپزان ایرانی پخت میشود. وجود آلو خشک در این غذا سبب شده تا طعم آن بسیار دلپذیر و دوست داشتنی شود و مزه این غذا تا مدتها زیر زبان شما بماند.
بدون دیدگاه