مراکز خرید آلو بخارا صنعتی

آلو بخارا صنعتی همان آلو سیاه بزرگ است که ماهیتی سرد و مرطوب دارد. ملین معده و صفرا ، ملین رقیق و داغ کننده گرما باعث رفع تشنگی و رفع تب های گرما می شود. خوردن آن به هر شکل ، تازه یا خشک ، ریختن آن در سوپ و غذا برای بدن مفید است و معده را نرم می کند و خارش مزاج گرم را تسکین می دهد. جهت خرید می توانید به مراکز خرید آلو بخارا صنعتی و یا سایت ما مراجعه کنید.

مراکز خرید آلو بخارا صنعتی

فرآیند تولید آلو بخارا صنعتی

فرآیند تولید آلو بخارا صنعتی از میوه خشک آلو به عنوان پیش تیمار تولید آلو با رطوبت بالا استفاده شد. برای این منظور ، اثرات روش لایه برداری (در محلول قلیایی: 5/1 درصد به مدت 1 دقیقه ، لایه برداری و غوطه ور شدن در محلول نمکی 70 درصد به مدت 1 ساعت) و غلظت محلول اسمزی (60 درصد ساکارز + 2 درصد نمک ؛ 54) ساکاروز) مورد بررسی قرار گرفت. + 5٪ نمک؛ 45٪ ساکارز + 6٪ نمک؛ 30٪ ساکارز + 8٪ نمک) در دمای ثابت 50 درجه سانتیگراد به مدت 4 ساعت.

نیم کیلو آلو بخارا در دو لیتر آب جوشانده تا نرم و با کمی شکر شیرین شود و اگر گرم یا سرد خورده شود ، در گرما یک ملین خوب و آزار دهنده است و همچنین در گرما نیز خوب است. آنهایی که سرفه می کنند و درد قفسه سینه دارند ، آلو بخارا بر خلاف ترشی های دیگر که برای ریه ها و سینه مضر هستند مفید است.

کنترل های اسمزی و غیر اسمزی سپس تحت خشک شدن پس از خشک شدن در دمای 60 درجه سانتیگراد خشک شدند تا اینکه در یک رطوبت نهایی (با وزن مرطوب) 14٪ خشک شدند. آزمایشات کمی و کیفی بر روی نمونه های خشک شده انجام شد. در طی فرآیند اسمز ، درصد کاهش آب ، درصد جذب جامد محلول اندازه گیری شد و پس از خشک شدن آلو ، مقدار قهوه ای شدن و ارزیابی حسی روی محصول خشک شده انجام شد.

نتایج حاصل از طراحی به صورت یک طرح CRD تصادفی با استفاده از آزمون فاکتوریل با لایه برداری دو عاملی و روش اسمزی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که پیش تصفیه آبگیری اسمزی سرعت خشک شدن را افزایش می دهد. با افزایش درصد قند در محلولهای اسمزی ، درصد جذب مواد افزایش یافته و درصد آب کاهش می یابد. میزان قهوه ای شدن در برنامه های اسمزی کاهش می یابد.

بررسی ارزیابی های حسی نمونه ها نشان داد که فرآیند سلب آب نمک و غوطه ور شدن در محلول اسمزی (54٪ قند و 6٪ نمک) توسط مصرف کننده به عنوان بهترین فرمول انتخاب شده است. خشک کردن آلو آب پز به صورت سنتی یا صنعتی انجام می شود. پس از چیدن آلو توسط نیروهای قابض شرکت رایکا ، جوشاندن و پوست گیری ، آنها را در الک های بزرگ ریخته و می گذارند تا در معرض آفتاب خشک شوند.

البته امروزه از خشک کن های کابینت صنعتی برای خشک کردن آلو بخارا ایرانی نیز استفاده می شود. از پوشش گوگرد در تولید آلوهای آب پز طلایی نیز استفاده می شود. طبق استاندارد ملی ایران ، محدودیت 2000 ppm مجاز برای تولید آلوهای دودی تولید شده در شرکت ما مجاز است.

عوامل موثر در کیفیت آلو بخارا

آلو بخارا شیرین، که دارای خواص غنی است ، می تواند به روش های مختلف خشک شود و در وعده های غذایی استفاده شود. طعم جذابی که به غذای ما می دهد و مواد مغذی آن را به یک وعده غذایی سالم تبدیل می کند.

1. خشک کردن آلو بخارا در آفتاب یکی از راه های خشک کردن آلو بخار این است که آنها را کاملاً بشویید ، روی یک سطح پهن و صاف قرار دهید و در معرض نور آفتاب قرار دهید ، اما مراقب باشید روی آنها گرد و غبار نریزد. اما یک عیب بزرگ این روش این است که آلوها مات و به رنگ قهوه ای تیره هستند و فاقد آب میوه هستند زیرا میزان رطوبت بسیار کم است.

۲. آلوهای بخار را با خشک کن خشک کنید این یکی از بهترین و منحصر به فردترین روش ها برای خشک کردن آلو با خشک کن آلو است. این نمونه میوه خشک کن در اندازه ها و انواع مختلف در بازار موجود است و البته آلو را با توجه به نوع و مقدار آن خشک می کند. هرچه مقدار آلو بیشتر باشد ، اندازه آلو مورد نیاز برای استفاده نیز بیشتر خواهد بود. البته از سایر ویژگی های این دستگاه ها مجهز به تنظیم دما و همچنین محفظه دود گوگرد استفاده کنید. خشک کن آلو برای گاز ، برق و روغن به صورت تجاری در دسترس است. مزیت استفاده از ماشین آلات تولید آلو این است که بسیاری از میوه ها را می توان در مدت زمان کمتری و در حجم زیاد خشک کرد.

3. خشک کردن آلو بخار به روش اسیدی روش اسیدی شدن روش دیگری برای خشک کردن آلو بخارا است که بیشتر در استان های آذربایجان غربی و شرقی استفاده می شود. با مخلوط کردن این محلول های اسیدی با روغن نباتی می توانید مقداری آب و پودر کربنات پتاسیم درست کنید. سپس آلوها و سایر محصولات را به همان روش در محلول اسید خشک کنید. در این روش از آنجا که پوست آلو در این محلول می ماند ، نازک شده و باعث ایجاد منافذ بسیار ریز روی پوست می شود ، این فرآیند باعث خشک شدن آلو می شود ، سپس در معرض نور شدید آفتاب قرار گرفته و خشک می شود.

مشخصات ظاهری آلو بخارا مرغوب

مشخصات ظاهری آلو بخارا مرغوب آلو بخارا خورشتی با کیفیت به صورت تازه و همچنین خشک مصرف می شود و به دلیل طعم شیرین آن طرفداران زیادی دارد. برای دیدن خصوصیات و خرید آلو با کیفیت بخارا می توانید به سایت ها یا مراکز فروش معتبر مراجعه کنید. آلو بخارا یکی از سالم ترین غذاهایی است که برای بدن بسیار مفید است.توزیع آلو بخارا بیشتر در خراسان تهیه و خشک می شود و به صورت عمده و تکه ای فروخته می شود.

آلو بخارا به دلیل ویتامین E ، آنتی اکسیدان ها و رنگدانه های موجود در آن برای پوست و مو بسیار مفید است و دارای خواص درمانی زیر است. از چین و چروک و پیری پوست جلوگیری کنید جوانی پوست را حفظ کنید اسکارها را کاهش دهید به ترمیم بافت های آسیب دیده کمک می کند لکه های تیره را برطرف می کند تقویت و رشد مو درمان ریزش مو آلو بخارا پوسته سیاه و گوشت زرد دارد ، اندازه آن کوچک و بزرگ است و عطر و طعم شیرین و رضایت بخشی دارد.

همچنین در بازار با نام های رسمی و ممتاز شناخته می شود. از آلو بخارا به عنوان آجیل و چاشنی در تهیه غذاهای سنتی استفاده می شود ، در حالی که از آلو تازه برای تهیه مربا ، ظروف و مارمالاد های مختلف استفاده می شود. آلو بخارا با قیمت های مختلف در بازار عرضه می شود و عوامل زیر در این تفاوت موثر است. نوع بسته بندی آلو اندازه و نازکی آلو کیفیت و کیفیت آلو زمان خرید آلو با کیفیت بخارا به صورت عمده و عمده در بسته بندی های زیبا و محکم به فروش می رسد.

فروش آلو بخارا در تناژ بالا با قیمت های بسیار مقرون به صرفه خریداری و فروخته می شود و بیشتر برای صادرات به کشورهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. در این سایت انواع آلو جوشانده در بخارا و افتار به فروش می رسد.

خواص درمانی آلو بخارا در طب سنتی

آلو خشک حاوی کربوهیدرات ها و قندهای پیچیده ای است که به طور کامل در دستگاه گوارش تجزیه نمی شوند. بنابراین ، هنگامی که این قندها به روده بزرگ می رسند ، باکتری ها از این کربوهیدرات ها تغذیه می کنند و باعث تجمع قند خون می شوند. این میوه ها مقدار زیادی محلول دارند قند. فیبر این بدان معنی است که آنها تأثیر زیادی بر قند خون دارند.

آلو خشک و آلو بخارا باعث سرطان می شوند: غلظت بالای آکریل آمید موجود در آلو سرطان زا محسوب می شود ، بنابراین باید از مصرف بیش از حد آن خودداری شود. از کمبود آب آلو بدست می آید ، به همین دلیل به آن آلو خشک می گویند ، از هر دو آلو بنفش و زرد که غنی از مواد مغذی و فیبر غذایی هستند استفاده می شود.البته مصرف زیاد آلو می تواند عوارضی مانند افزایش مشکلات گوارشی ایجاد کند.

آلو خشک باعث اسهال می شود: بسیاری از افراد در رژیم غذایی خود عدم تحمل فروکتوز دارند که می تواند باعث گرفتگی شکم در اسهال شود حتی افرادی که در رژیم غذایی خود عدم تحمل فروکتوز ندارند نیز پس از خوردن آلو دچار اسهال می شوند. یکی دیگر از عوارض جانبی آلو خشک این است که کالری زیادی دارند ، بنابراین خوردن زیاد آلو و قرار دادن آنها در رژیم غذایی گاهی اوقات به چربی تبدیل می شود.

فیبر موجود در آلو در اسیدهای صفراوی است و به دفع آنها کمک می کند.برای از بین بردن اسیدهای صفراوی ، کبد اسیدهای صفراوی جدید را با کمک کلسترول گرفته شده از جریان خون سنتز می کند ، که به طور قابل توجهی کلسترول را کاهش می دهد. آلو خشک و آلو بخارا در مبارزه با دیابت مفید است: آلو دارای گلوکز بسیار کمی است ، بنابراین خوردن آنها سطح قند خون را کنترل می کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

عناصر غذایی گیاهی موجود در آلو بلافاصله پس از خوردن غذا ترشح گلوکز در خون را کنترل می کنند. به بیماران دیابتی توصیه می شود آلو را در رژیم غذایی خود بگنجانند. آلو و بخار آلو برای فشار خون مناسب هستند: آلو خشک منبع غنی از پتاسیم است. مطالعات اخیر اثر پتاسیم را در کاهش فشار خون نشان داده است. به دلیل محتوای کم سدیم ، مصرف متعادل در کنترل فشار خون موثر است.

محل عرضه آلو بخارا صنعتی

محل عرضه آلو بخارا صنعتی آلو خوش طعم بخارا یکی از بهترین و خوش طعم ترین محصولاتی است که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل کیفیت و کیفیت این محصول توانسته فروش قابل توجهی را به دست آورد و این نشانه رضایت مشتری است. مصرف کنندگان به دلیل مصرف زیاد این محصول را با کیفیت کامل از مرکز فروش در نیشابور خریداری می کنند ، زیرا این مرکز از شهرت بالایی برخوردار است.

آلو بخارا در کیفیت های مختلفی تولید می شود. عوامل مختلفی بر کیفیت آلو بخارا تأثیر می گذارد که ما در اینجا توضیح دادیم. عوامل و شرایط مختلفی که در تولید این محصول تأثیرگذار است قطعاً در کیفیت آن تأثیر دارد. انتخاب و خرید آلو با کیفیت و کیفیت های مختلف ، اندازه و غیره عوامل باعث تولید محصولات با کیفیت های مختلف می شوند. کیفیت و سلامت آلوهای تهیه شده برای تولید محصول مربوطه از مهمترین عوامل موثر در کیفیت و کیفیت این محصول است.

تهیه و تولید آلو بخارا در منزل با استفاده از روش های سنتی و بدون استفاده از مواد افزودنی انجام می شود ، بنابراین این محصول با این روش تهیه از کیفیت بالاتری برخوردار است. اما تولید این محصول با کیفیت و پرکاربرد به روشی کاملاً بهداشتی با تجهیزات کارخانه و دستگاه های مرتبط انجام می شود. این محصول با این روش تولید از کیفیت خوبی برخوردار است.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه نمونه یکی دیگر از عوامل موثر در کیفیت آن است. یکی دیگر از این عوامل موثر بر کیفیت محصول ، تجهیزات و ابزاری است که تولیدکنندگان برای تولید و عرضه این محصول استفاده می کنند. علاوه بر این ، روش تهیه این محصول نیز در کیفیت آن نقش مهمی دارد. آلو بخارا یکی از بهترین و خوشمزه ترین نمونه های تولید در کشور است. این محصول به دلیل ظاهر و طعم مطلوب از کیفیت بالایی برخوردار است. از این رو می توانید برای خرید به وب سایت ما که فروشنده آلو بخارا هستیم مراجعه کنید.

سفارش خرید آلو بخارا صنعتی

از آنجایی که ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلو در جهان است ، این محصول در شهرهای مختلف کشور تولید می شود ، حاوی انواع مختلفی است و نحوه فرآوری و خشک شدن آن با یکدیگر متفاوت است. امروزه فروش محصولات مختلف در سایت های اینترنتی بیشتر از بازار سنتی توسعه یافته است.

این بدان معناست که معامله گران و سایر خریداران نیازی به مراجعه به مرکز فروش یا شهر تولیدی خود ندارند و محصولات خود را از طریق اینترنت معامله می کنند. این امر در مورد خورش آلو بخارا نیز صدق می کند و اکثر مشتریان محصولات خود را به صورت آنلاین خریداری می کنند.

بازار آلو بخارا همیشه در سراسر کشور داغ بوده است که باعث محبوبیت آن در بین مردم محلی شده است. آلو بخارا را می توان در بسته های کوچک یا عمده از مراکز فروش میوه خشک یا شرکت های تولید میوه خشک خریداری کرد. کبرا آلو بخارا را می توان در هر سنی مصرف کرد و خواص زیادی دارد همچنین می توان از آن در غذاها و خورش های مختلف استفاده کرد.

شرکت های مختلفی در زمینه سفارش خرید آلو بخارا صنعتی فعالیت می کنند ، اما تعداد کمی از شرکت ها در تولید و عرضه آلو خشک به بازار تخصص دارند. بنابراین ، شرکت بسته بندی آلو خشک ما یکی از اولین در تولید و فروش آلو خشک است. این شرکت از کلیه جوانب طبقه بندی و بسته بندی آلو خشک مراقبت می کند و این محصول در بسته بندی های مناسب و بهداشتی جهت سفارش به سراسر کشور توزیع می گردد.

تولید مستقیم آلو بخارا صنعتی

تولید مستقیم آلو بخارا صنعتی تولید آلو بخارا بسته بندی شده برای تجار و صادرکنندگان فندق بسیار مهم است. بسته بندی از نظر کیفیت ، حمل و نقل ، نگهداری و فروش بهتر در بازار هدف بسیار مثر است و مناسب ترین نوع بسته بندی باید توسط خریداران از یورو انتخاب شود. شکی نیست که مشورت با پرورش دهندگان مجرب می تواند صادرات و فروش آلو بخارا را بسیار آسان کند.

شرکت ما در زمینه تولید مستقیم آلو بخارا صنعتی فعالیت دارد و این محصول را با بسته بندی مناسب و کاملا بهداشتی به سراسر کشور توزیع و پخش می کند. از طرفی هم چون این محصول کیفیت بالایی دارد به کشورهای دیگر هم صادرات می شود که می توانید جهت اطلاعات بیشتر درباره قیمت نهایی این محصول و نحوه صادرات آلو بخارا به وب سایت رسمی شرکت ما مراجعه کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما