شهرستان نیشابور بزرگترین تولید کننده آلو خشک بخارا در ایران میباشد که انواع بهترین این محصول را از مراکز معتبر تولید در این شهرستان میتوانید خرید کنید.
استفاده از آلو خشک بخارا در انواع غذاها سبب خوشمزه تر شدن و مقوی تر شدن این غذاها شده و میل کردن آنها سبب برطرف شدن بسیاری از نیازهای بدن میشود.
آلو بخارا سرشار از کلسیم و ویتامین c میباشد که سبب متراکم تر شدن استخوانهای بدن در سنین رشد و همچنین جلوگیری از پوکی استخوانها در سنین پیری میشود.
آلو بخارا خشک شده را میتوان در تمام سال تهیه نمود و از آنجایی که سالانه مقادیر زیادی از این محصول در نیشابور تولید میشود هیچگونه محدودیتی برای تامین بار برای این مرکز وجود ندارد.
بدون دیدگاه