آلو زرد از ارقام تولید آلو در ایران است که برای خشک کردن از آن استفاده می نماید. آلوی زرد را معمولاً به دو روش خشک می کند که یک روش آن همراه با پوست است و در روش دیگر آلو بدون پوست خشک میشود، که خرید بهترین انواع آن را می توانید از این مجموعه انجام دهید.
از جمله تولیدکنندگان این محصول در کشور ما استان خراسان رضوی و شهرستان نیشابور در این استان میباشد. کشاورزان این منطقه معمولاً بعد از اینکه آلوها به صورت کامل رسیده شد و آماده برداشت بود آنرا از باغات جمع آوری میکنند و بعد از جوشاندن آنها در آب پوست آنها را جدا کرده و روی سبدهای بزرگی در مقابل آفتاب قرار میدهند تا محصول خشک شود.
بدون دیدگاه