آلو خشک نیشابور به دلیل کیفیت و طعم بسیار خوبی که دارد از طرفداران زیادی در کشور ما برخوردار است از همین رو تولید نمونه های گوناگون این محصول از جمله نوع بخارا در ایران تجارتی بسیار پر سود و موفق به حساب می آید.
در سرتاسر این کره خاکی می توان پرورش آلو را انجام داد و همین امر سبب شده تا بیش از هزاران نوع از این میوه تولید و مصرف شوندو برای سلیقه های مختلف آلو وجود داشته باشد.
نمونه های مختلف و آلو پس از اینکه خشک میشوند مزه لذیذی پیدا کرده و به خاطر طعم خوب که دارند میشود از آنها در انواع غذاها و خورشت ها استفاده نمود که از جمله خوراکیهای و غذاهای پر طرفدار نیز محسوب می شوند.
آلو بخارا نیز به خاطر طعم ملس که دارد بسیار مورد استفاده قرار گرفته و توانسته ذائقه بسیاری از افراد را تحت تاثیر قرار دهد و از آن در بسیاری از رستوران ها و مراکز پخت و پز غذا استفاده می نمایند.
بدون دیدگاه