فروش انواع آلو خشک نیشابور در سریعترین زمان و بدون واسطه | تامین انواع آلو خشک در کیفیت های مختلف جهت تولید ترشک و لواشک + تامین آلو خشک خورشتی جهت استفاده رستورانها در تمام طول سال با قیمت های بسیار مناسب.
انواع آلو خشک نیشابور در فصل تابستان و اوایل پاییز تولید میشوند. در تولید آلو خشک های تولید شده در نیشابور از دو روش دودی و آفتابی استفاده شده که در ادامه به توضیحاتی در این زمینه خواهیم پرداخت.
فروش انواع آلو خشک نیشابور
نیشابور اولین شهر تولید کننده آلو از نظر حجم تولید این محصول در ایران محسوب میشود. صادرات آلو خشک نیشابور بسیار پر رونق است و میتوان گفت که بیشترین تولیدات این شهر برای صادرات استفاده میشود. از جمله مقاصد آلو خشک نیشابور را میتوانبد در شکل زیر مشاهده نمایید:
در بازار داخلی نیز آلو خشک نیشابور در تمام بازار های ایران در حال فروش است و طرفداران بسیاری دارد. بیشترین خریداران این محصول اکثرا شهرهای شمالی کشورمان و همچنین استان تهران میباشد.
تمام آلو های تولید شده در نیشابور بصورت پوست کنده شده فرآوری میشوند و همین امر موجب جذابیت بیشتر این محصول باغی نیشابور شده است.
تامین انواع آلو خشک
این مجموعه با استفاده از امکانات مناسب آلو خشک تولید شده کشاورزان را خریداری نموده و پس انجام عمل سورتینگ روی این محصولات انها را در گرید بندیهای مختلف تفکیک میکند. این دسته بندی ها عبارتند از:
- آلو خشک ممتاز
- آلو خشک متوسط
- آلو خشک خورشتی
- آلو خشک مناسب جهت فرآوری کارخانه های تولید ترشک و لواشک
روشهای فرآوری آلو در نیشابور
آلو در نیشابور به دو صورت زیر فرآوری میشوند:
آفتابی
دودی
که اطلاعات کامل در مورد فرآوری آلو هارا میتوانید در این متن مطالعه نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.