توزیع مستقیم آلو خشک نیشابور در بازار توسط این مرکز در تمام طول سال انجام میپذیرد و متقاضیان آلو خشک نیشابور میتوانند نیاز های خود را در حجم های عمده برای بازار داخلی و صادرات از طریق این بازرگانی بر آورده نمایند.
آلو خشک نیشابور جزو بهترین انواع آلو خشک شده در ایران است که استفاده های زیادی در تهیه انواع غذاها و خورشت ها دارد.
انواع آلو خشک نیشابور
آلو خشک های تولید شده در نیشابور انواع گوناگونی دارند که در ذیل به اختصار به آنها اشاره مینماییم:
- آلو خشک بخارا
- آلو خشک طرقبه
- آلو خشک شمس
- آلو خشک حاج حسنی
- آلو خشک شوقانی
- آلو خشک قطره طلا
- آلو خشک کالیفرنیا
چطور آلو خشک کنیم؟
یکی از سوالاتی که بسیاری از افراد در تماس با مشاورین این مجموعه داشته اند اینست که آلو را چطور خشک کنیم؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که آلو بسته به نوعی که دارد به روش های مختلفی خشکانده میشود که آسان ترین و طبیعی ترین روش آن خشک کردن در هوای آزاد و در زیر نور آفتاب میباشد.
برای این کار در ابتدا باید آلو ها را در آب جوشانده و یا در آب نمک قرار دهیم تا پوست آنها نازک شده و بتوان به راحتی آلو ها پوستگیری نمود. سپس سبد های بزرگی را آماده کرده و آلو های پوست کنده شده را بر روی آنها میچینیم و سپس در مقابل نور آفتاب قرار میدهیم تا کاملا خشک شوند.
توزیع مستقیم آلو خشک
مزایای توزیع مستقیم آلو خشک عبارتند از:
- حذف دلالان و واسطه ها
- عرضه محصول تازه و مرغوب
- قیمت تمام شده بسیار مناسب برای خریداران
- تامین آلو خشک در تمام طول سال در حجم های مختلف
- خرید محصول تظمین شده و باکیفیت
بدون دیدگاه