مجموعه رایکا شما را به خرید بهترین محصولات آلوچه و آلو زرد و….دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

صادرات آلو بخارا نیشابور به چه کشورهایی انجام میشود؟

آنچه در این مقاله می خوانید...

میزان تولید آلو بخارا در نیشابورصادرات آلو بخارا نیشابورروش های بهبود صادرات آلو بخارا
فروش آلو بخارا

آیا میدانید که صادرات آلو بخارا نیشابور به چه کشور هایی انجام میشود؟ روش هایی که سبب میشود تا بتوان آلو بخارا را به اکثر نقاط جهان ارسال کرد چیست و چگونه میتوان بازار های جدیدی برای این محصول پیدا نمود؟

آلو بخارا میوه ای است که بیش از آنکه بصورت تازه خوری مصرف شود بصورت خشک شده فرآوری شده که علاوه بر بازار داخلی، صادرات آن نیز از رونق بسیار بالایی برخوردار است.

صادرات آلو بخارا

میزان تولید آلو بخارا در نیشابور

اکثر روستاهای شهرستان نیشابور که در دامنه رشته کوه بینالود قرار دارند به کار تولید آلو مشغول هستند. کل تولیدات آلوی نیشابور در ارقام مختلف سالانه بیش از 70 هزار تن است، که بخش عمده ای از آن به کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای همسایه صادر میشود.

با وجود این ظرفیت بالای تولید آلو بخارا اما هیچگونه اقدامی برای فرآوری و خشک کردن صنعتی این محصول انجام نشده و صرفا آلو بخارا به روشهای سنتی خشک و فرآوری میشوند.

صادرات آلو بخارا نیشابور

از 70 هزار تن آلویی که سالانه در نیشابور تولید میشود مقدار 5000 هزار تن بصورت تازه خوری و مابقی بصورت خشک شده مورد استفاده قرار میگیرند.

از جمله کشور هایی که صادرات آلو بخارا به آنه در مقادیر بالا انجام میپذیرد عبارتند از:

  • امارات
  • پاکستان
  • هند
  • بنگلادش
  • عمان
  • قطر
  • عراق

که در برخی از این کشورها محصول دوباره بسته ندی شده و به اسم همان کشور به کشورهای دیگر صادر میشود.

روش های بهبود صادرات آلو بخارا

آلو بخارا از جمله محصولات خشکباری است که ایران در زمینه تولید آن دارای مزیتهای بسیار است. از آنجایی که امروزه تولیدات مواد غذایی بصورت بهداشتی باید انجام شود لذا اگر در تولید بهداشتی آلو بخارا دقت بیشتری شود میتوان علاوه بر کشورهای نام برده شده این محصول را با ارزش افزوده بیشتر به سایر نقاط جهان نیز صادر نمود.

از جمله راه های بهبود تولید و صادرات آلو بخارا میتوان به:

  1. استفاده از دستگاه های خشک کن.
  2. استفاده از بسته بندی مناسب.
  3. استفاده از مواد جاگزین برای گورد که در فرآوری آلو بخارا استفاده میشود.
  4. استفاده از دستگه پوست کن بجای پوست کردن دستی.
  5. بازاریابی و معرفی این محصول به سایر کشورها توسط افراد کار بلد.
  6. استفاده از روش های نوین بازاریابی

[toggle title=”تولید و بسته بندی آلو بخارا” state=”open”]این شرکت از جمله تولید کنندگان آلو بخارا در شهرستان نیشابور است که انواع این محصول را در بسته بندیهای 0.5 کیلو، 1 کیلو، 5 کیلو، 10 کیلو و 30 کیلو گرم بسته بندی کرده و اقدام به صادرات آن مینماید.[/toggle]

مدیریت فروش مجموعه: مهندس تاجیک

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه رایکا شما را به خرید بهترین محصولات آلوچه و آلو زرد و….دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Buttonتماس بگیرید