انواع آلو خشک دودی مرغوب و درجه یک در طرح فروش عمده این مجموعه با نازلترین قیمت ها و کیفیت های مختلف برای مصارف مختلف مانند آشپزی و صنایع تبدیلی قابل خرید می باشند.
برای خشک نمودن انواع میوه از جمله میوه های پرمصرف چون آلو، زردآلو و انگور از روشهای مختلفی استفاده می کنند که یکی از آنها خشک کردن به صورت طبیعی در زیر نور آفتاب بوده که کمی زمانبر است. روش دیگری که می توان نسبت به تهیه انواع میوه خشک از آن استفاده نمود روش دودی کردن است. در این روش عمر محصول بسیار طولانی تر شده و محصول نیز از شکل ظاهری بسیار بهتری برخوردار می شود و این خشکبار معمولاً بسیار بازار پسندتر هستند.
بدون دیدگاه