مرکز تولید انواع آلو بخارا در ایران. شهرستان نیشابور تولید کننده بزرگ آلو بخارا در کشور شناخته می شود و هر ساله مقدار زیادی آلو بخارا در این شهر تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه می گردد.
آلو بخارا تولید شده در این شهرستان از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار است که این موضوع باعث شده است که محصول آلو بخارا این شهر در بازار از فروش بالایی برخوردار باشد.
انواع بسته بندی های آلو بخارا
آلو بخارا عرضه شده دارای بسته بندی های مختلفی می باشد که هر کدام دارای وزن خاصی می باشند . بسته بندی های آلو بخارا به صورت کارتنی می باشد که شامل وزن های زیر می باشد.
- بسته بندی های 5 کیلوگرمی
- بسته بندی های 10 کیلوگرمی
- بسته بندی های 30 کیلوگرمی
نحوه تولید آلو بخارا
آلو بخارا در شهرستان نیشابور به دو صورت آفتابی و دودی تولید می گردد که در متن زیر در مورد هر کدام مختصر توضیحی داده شده است:
- دودی: در روش دودی میوه آلو بعد از آنکه پوست گیری شد آن در داخل اتاقک های قرار داده و در مجاورت دود گوگرد قرار می دهند و خشک می کنند.
- آفتابی: در این روش آلو را بعد از پوست گیری در مقابل نور آفتاب قرار داده و خشک می کنند.
انواع آلو بخارا تولید شده
میوه آلو دارای نژاد های گوناگونی می باشد که از هر کدام آنها برای تهیه آلو بخارا استفاده می شود که شامل:
- آلو بخارا رسمی
- آلو بخارا شوقانی
- آلو بخارا کبرایی
- آلو بخارا طرقبه
- آلو بخارا قطره طلا
- آلو بخارا شمس
هر کدام از انواع آلو بخارا که معرفی گردید با یکدیگر از لحاظ سایز و مزه با هم متفاوت هستند.
مرکز تولید انواع آلو بخارا در ایران
بازرگانی رایکا از مراجع تولید آلو بخارا می باشد که در قطب تولید این محصول فعالیت می کند. بازرگانی رایکا محصولات خود را با قیمت مناسب و بدون واسطه به مشتری عرضه می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.