شرایط کیفیت و قیمت فروش آلو بخارا درجه یک نیشابور چگونه است؟
یکی از انواع آلوهایی که بیشترین حجم را برای فرآوری و خشک شدن به خود اختصاص داده است میوه آلو بخارا است. این مدل از آلو خشک بیشترین مصرف را در تهیه مواد غذایی و خورشتها دارد جزو پرفروشترین انواع آلو خشک در کشور است.
آلو بخارا خشک شده از لحاظ کیفیت و نوع فرآوری به دو مدل تقسیم شده که عبارتند از فرآوری با استفاده از دود گوگرد و فرآوری بدون دود یا آفتابی. در نمونه های دودی محصول بسیار خوش فرم و خوش ظاهر است و از بازار پسندی بیشتری نیز برخوردار است. اما نمونه های آفتابی خشکتر و کدرتر هستند و در آنها از هیچگونه نگهدارنده ای استفاده نمیشود.
بدون دیدگاه