دو شهرستان نیشابور در استان خراسان رضوی و مراغه در استان آذربایجان شرقی جزو قطب های تولید کننده آلو بخارا و آلو خشک در ایران به شمار میروند.
سالانه مقادیر زیادی از انواع آلو خشک در این دو شهرستان تولید شده که به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میگردد.
کشاورزان زحمتکش در این دو شهر بخوبی ارزش تولید آلو خشک و میزان سود آوری آن را نسبت به سایر میوه ها درک کرده اند به گونه ای که دیگر مثل قدیم از چند نوع نهال میوه مختلف برای کاشت در باغات خود استفاده نمیکنند و بیشترین سطح زیر کشت باغات خود را به کاشت آلو اختصاص داده اند و بصورت تک محصولی شده اند و آن نیز بخاطر بازار مصرف خوب این خشکبار خوش طعم میباشد.
بدون دیدگاه