فروش آلو بخارا نیشابور به صورت تازه در ابتدای فصل به قیمت درب باغ توسط شرکت رایکا انجام میشود. در سایر ایام سال نیز آلو بخارای خشک شده در کیفیت های مختلف به صورت عمده توسط این مجموعه انجام عرضه می شود. آلو بخارا یکی از محصولات اصلی باغی تولید شده در شهرستان نیشابور است که بیشتر در قسمتهای کوهپایه این شهرستان تولید می شود.
اکثر باغات تولید میوه نیز در این شهرستان به تولید آلو بخارا مشغول هستند و این محصول را به صورت تازه و خشک شده به بازار عرضه میکنند.
خرید آلو بخارای تازه از درب باغ آلو بخارای خشک و زرد
آلو بخارا در زمان فصل برداشت توسط کشاورزان زیادی به صورت تازه به فروش میرسد. این محصول پس از جمع آوری از باغات علاوه بر فروش به صورت میوه توسط کارگاههای خشک کن میوه نیز خشک میشود.
فصل تولید آلو بخارا در پاییز می باشد که از مهر ماه شروع شده و تا اواخر آبان ماه ادامه پیدا میکند. و مسیر فروش این محصول از دو طریق انجام می شود.
- فروش مستقیم از در باغات آلو
- فروش آلو از طریق میادین میوه و تره بار سراسر کشور که روش اول از نظر قیمت در سفارش های عمده بسیار مقرون به صرفه تر است.
برای خرید آلو های خشک شده نیز بهترین مکان مجموعه ای است که بتواند این محصول را با کمترین قیمت و با کیفیت بالا به مشتریان خود عرضه کند.
زمان خرید آلو بخارای خشک شده
همانطور که گفته شد آلو بخارای تازه در پاییز از باغات برداشت می شود. از آنجایی که میوه آلو بخارا ماندگاری کمی دارد کشاورزان و تولیدکنندگان اقدام به خشک کردن این محصول میکنند.
آلو بخارا به صورت خشک شده اگر در محیطی مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم آفتاب قرار داشته باشد و دمای مکان نگهداری از ۱۵ درجه سانتیگراد بالاتر نباشد می توان تا حدود یک سال و بیشتر از آن نگهداری کرد.
از همین رو اغلب کشاورزان محصول خود را به صورت خشک شده نگهداری میکنند تا بتوانند در سایر فصول سال آن را با قیمت های مناسب تری به فروش برسانند.
مرکز فروش مستقیم آلو بخارای درجه یک صادراتی
همانطور که در قسمت قبل توضیح داده شد نیشابور مرکز اصلی تولید و فرآوری و فروش آلو بخارا است. در این شهرستان آلو بخارا توسط کارگاه های تولیدی فرآوری و خشک شده و به صورت فله و یا بسته بندی شده به بازارهای داخلی و صادراتی عرضه می گردد.
یکی از شرکتهای فعال در زمینه تولید فروش و صادرات انواع آلو خشک نیشابور مجموعه تولیدی آلو بخارای رایکا است. در این مجموعه برای راحت بودن انتخاب آلو بخارا برای مشتریان از راههای مختلف استفاده شده است که یکی از آنها سایز بندی آلو ها میباشد.
آلو بخارا در این مجموعه در ابتدا به دو نوع آفتابی و یا گوگردی تقسیم می شود و با توجه به نیاز مشتریان سطح کیفی آلو می تواند تغییر داشته باشد.
در فصل های گرم سال باید توجه داشت که نگهداری آلو کمی سخت تر است چرا که ممکن است به سبب گرمی هوا آلو بخارا دچار ترشیدگی شود. همانطور که در بالا گفتیم بهترین دما برای نگهداری آلو بخارا دمای ۱۵ درجه است. برای صادرات آلو بخارا در فصل گرم سال نیز باید حتما از کانتینرهای یخچال دار استفاده کنیم تا محصول به سلامت به مقصد برسد.
سایت فروش اینترنتی آلو بخارای نیشابور پخش مستقیم از کارخانه
سایتی که اکنون شما در آن حضور دارید یکی از سایت های اصلی شرکت خشکبار رایکا است که برای ارتباط مستقیم با کارخانه ایجاد شده است.
اطلاعات تماس با راههای ارتباطی مختلف جهت خرید مستقیم و بدون واسطه آلو بخارا برای مشتریان عزیز از این طریق فراهم شده است. اما توجه داشته باشید که ثبت سفارش از کارخانه دارای حداقل میزان سفارش می باشد، به عبارتی فروش فقط به صورت عمده بوده و خرده فروشی توسط این مجموعه انجام نمی شود.
زمان بخشی از تیم فروش این شرکت بر صادرات آلو بخارا به کشورهای مختلف اختصاص یافته است که در سالهای اخیر آلو بخارای نیشابور توسط این مجموعه به کشورهای هند، پاکستان، امارات، کانادا ،امریکا و استرالیا صادر شده است.
برای دریافت آخرین قیمت آلو بخارا و اطلاع از نوع بسته بندی و طریقه همکاری با شرکت می توانید در طول هفته با مشاورین ما از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت تماس حاصل نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.