آلو بخارا از میوه های بسیار خوشمزه و مغذی است و کم تر کسی وجود دارد که تمایلی به خوردن آن نداشته باشد. اما آلو بخارا در اکثر شهرهای ایران یافت می شود. از معروف ترین آلو است که می توانیم آن را به صورت عمده تهیه نماییم و خرید به صرفه تری را تجربه نماییم.
قیمت عمده آلو بخارا اصل نسبت به نمونه فله ای آن بسیار نزولی بوده و شما میتوانید در ازای پرداخت پول کمتر به محصول بیشتر و با کیفیتی دست یابید.
آلو بخارا اصیل چه خصوصیاتی دارد؟
آلو بخارا ایرانی، یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر و طعم ترین میوه هایی است که در تعداد اندکی از شهرهای ایران تولید می شود. آلو بخارا نه تنها لذیذ و مقوی است، بلکه دارای طیف رنگ های گستره ای است. از طرفی هم آلو بخارا دارای اندازه های متنوعی هم است.
بهترین آلو بخارا بسیار پر رنگ و نرم است، اما برخی از آن ها ممکن است از رنگ زرد تا سفید، سبز و قرمز تشکیل شده باشند. از طرفی هم طعم آلو بخارا از شیرین تا ترش متغیر است و آلو بخارای تازه بسیار آبدار است. البته نوع ترش آن بسیار محبوب تر است.
این نوع از آلوها را می توان خشک کرد و برای درست کردن مرباها و بسیاری از غذاها آن را مصرف کرد. مواد غذایی که با آلو بخارا درست می شوند، در بهبود سلامت افراد بسیار موثرهستند و از خواص آنتی اکسیدانی بسیاری برخوردارند.
آلوها سم زدایی خوبی دارند و بعنوان محرک سوخت و ساز بدن شناخته شده اند. از طرفی حاوی کروم، پتاسیم، سلنیوم و سایر مواد معدنی به همراه ویتامین C و بتاکاروتن هستند. مصرف آلو بخارا، یک روش درمانی سنتی برای یبوست است.
بهترین و مرغوب ترین آلو بخارا می تواند منبع فولات، ویتامین K، ویتامین B1 و مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، روی، کلسیم، فلوراید و پتاسیم باشد. از طرفی هم از کالری و چربی کمی برخوردارند.
مزایای مصرف آلو بخارا در بارداری
در واقع آلو بخارا اصل از خواص آنتی اکسیدانی بسیار بالایی برخوردارند که این ماده سبب می شود که کلسترون خون اکسید نشود و رادیکال های آزاد و مضر در بدن بوجود نیاید.
از طرفی هم خواص بسیار بالای این آلو سبب می شود که گردش خون در رگ ها به خوبی رخ داده و سبب سلامت قلب در مادر و جنین شود.
علاوه بر این حاوی ویتامین های بسیاری است که از آن ها می توانیم به ویتامین A ،B ،B2 ،B6 و C اشاره کنیم. از طرفی هم عناصری همچون کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد نیز در این میوه وجود دارد که همگی باعث سلامتی مادر در دوران بارداری خواهد شد.
اما ممکن است که درد و انقباض را در عضلات در دوران بارداری بیش از هر زمان دیگری تجربه کرده باشید که مصرف آلو بخارا به شما کمک می کند تا از این دردها جلوگیری کنید یا آن ها را کاهش دهید و همچنین از التهابات دوران بارداری نیز جلوگیری می کند.
اما در نقطه مقابل این آلو، آلوی معمولی و یا آلو خورشتی زرد قرار دارد که از خواص و فواید دیگری برخوردار است. مثلا این آلو بیش تر برای افراد سیگاری می تواند مفید باشد و گفته می شود که سیستم تنفسی را بهبود می بخشد.
آلوی معمولی در اکثر مواقع با پوست مصرف می شود و جزو آن دسته میوه هایی است که پوست آن به سختی از قسمت گوشتی آن جدا می شود.
اما تفاوت آلو بخارا با آلوی معمولی علاوه بر خواص آن، در این است که آلوهای معمولی ممکن است به رنگ های سبز، قرمز، بنفش یا زرد دیده شوند که همگی دارای پوستی صاف، خوراکی و گوشت شیرین اطراف هسته هستند، از طرفی هم طعم این مدل از آلو ملس و بدون بو است، در حالیکه آلوی بخارا اینگونه نیست.
اما نحوه خشک کردن این دو مدل از آلو هم با هم متفاوت است که همه ی این ها مجموعا باعث می شود که ما با انواع مختلفی از آلو ها مواجه باشیم.
آلوی بخارا، تیره و کدر بوده و از طرفی هم به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی در آن ممکن است زودتر در معرض هجوم کرم ها و حشرات قرار بگیرد.
بهبود حرکات روده با مصرف آلو بخارا
اما این آلو می تواند اختلالات گوارشی را از بین ببرد و یا آن ها را کنترل کند. ترکیبات مواد معدنی موجود در آلو، باعث بهبود سیستم گوارش می شود و یبوست را هم از بین میبرد. آلو بخارا با وجود فیبر بالا میتواند باعث تاثیر حرکات دودی روده شده و می تواند اختلال آن را بسیار سریع از بین ببرد.
از طرفی هم منبع غنی ای از انواع ویتامین ها و از جمله ویتامین سی است. این آلو می تواند به سلامتی قلب و عروق کمک کند که این امر هم به دلیل وجود آنتی اکسیدان هایی در آن است که افراد را از شر رادیکال های آزاد مضر در بدن خلاص می کند و اجازه می دهد که بدن بتواند کلسترول بد را تغییر دهد و از طرفی هم کلسترول را در حد استاندار خود نگه دارد.
اما یکی دیگر از مزیت های استفاده از این میوه خوشمزه و غنی، وجود ویتامین هایی است که با آن می توان به جنگ با سرطان رفت. از طرفی هم این آلو حاوی پتاسیم است. این عنصر یکی از انواع مواد مهم در مایعات بدن و سلول های استادی است و فشار خون و ضربان قلب را هم کنترل می کند.
این میوه سرشار از ملینی طبیعی در بدن است و از مزیت های دیگر آن هم این است که خطر از بین رفتن لکه زرد راه اندازی شده در بدن را کاهش می دهد.
این میوه خوشمزه سرشار از فیبرهای حل شدنی است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و از طرفی هم حاوی منیزیم سرشار است که منیزیم آلو، برای انقباض عضلات و ارسال پالس های عصبی بسیار کمک کننده است.
خاصیت ادرار آوری و سم زدایی در آن هم بسیار بالا است. اما این مدل از آلو، برای سلامت پوست و مو هم بسیار کاربردی است و ویتامین های ایی و بتاکاروتن، که نوعی اکسیدان در آن است می تواند از سفید شدن مو جلوگیری کند و مو را به حالت طبیعی و مشکی نگه دارد.
تاثیر مصرف آلو بخارا بر سلامت جنین
خوردن آلو بخارا، بسیار مفید است و معمولا در بسیاری از زمینه ها استفاده می شود.
با سلولهای سرطانی مبارزه میکند، آلو نیز میتواند در جلوگیری از بعضی سرطانها موثر باشد، از جمله در جلوگیری از سرطانهای سینه، روده، و مجاری تنفسی. رنگدانههای آبیقرمز موجود در گوشت این میوه، می توانند بسیاری از عناصر آزاد را دفع و در نتیجه از بدن، در برابر سرطان محافظت میکنند.
کلسترول را در حد مناسب نگه میدارد، آلو حاوی پتاسیم است. پتاسیم عنصر مهمی در مایعات بدن و سلولها است و فشار خون و ضربان قلب را کنترل میکند. پتاسیم نمیگذارد پلاکتهای خون لخته شوند و فشار خون را هم در سطح مناسبی حفظ میکند. همچنین فیبر موجود در آلو، میزان کلسترول خون را پایین میآورد.
خطر از بین رفتن لکه زرد را کم می کند، لکهی زرد در واقع بخشی از شبکیهی چشم است که بیشترین حساسیت به نور را دارد و موجب دید مستقیم و واضح میشود. لکهی زرد برای کارهای دقیق مثل خواندن و رانندگی لازم است. آلو میتواند جلوی از بین رفتن لکهی زرد را هم بگیرد. توصیه می شود که افراد دچار این مشکل با خوردن سه وعده از این میوه در هر روز خطر پیشرفت این بیماری را کاهش دهند.
اما این نمونه آلو برای حفظ سلامت جنین بسیار موثر است، آلو بخارا، توانایی بدن را در جذب آهن افزایش میدهند، چون این میوه حاوی ویتامین سی زیادی است. بدن جنین برای تولید سلولهای خونی بهشدت به آهن موجود در آلو نیاز دارد. آهن باعث میشود گردش خون بهبود پیدا کند و نمیگذارد بدن دچار کمخونی شود.
علاوه بر این آلو بخارا سموم را از بدن می برد و از یبوست جلوگیری میکند و بهصورت طبیعی وزن را کاهش میدهد. سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است و هر دوی اینها به هضم راحتتر و سوختوساز بهتر یاری میرسانند.
گلوکز آلو، بسیار پایین است. بنابراین خوردن آن قند خون را کنترل میکند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد.
آلو به بدن کمک میکند تا بافتهایی سالم و سیستم ایمنی قویای داشته باشد. آلو جلوی سرماخوردگی و آنفولانزا را میگیرد و به کسانی که مرتب دچار عفونت میشوند کمک میکند. اما خوردن آلو، میتواند سلامت استخوانها را افزایش دهد. آلو، همچنین روند پوکی استخوان را معکوس میکند. این میوه حاوی عنصر بور نیز هست که نقش مهمی در تشکیل استخوان دارد و نقش فعالانهای در حفظ تراکم استخوانها و سرپا ماندن چارچوب بدن دارد.
آلو مقدار زیادی اسیدفولیک و کلسیم دارد؛ که نیاز بدن به فولات را تامین میکنند. فولات برای زنان باردار و رشد جنین بسیار حیاتی است. آلو میتواند جریان خون در بافت زخمی را افزایش دهد و در قسمت زخمشده پوست جدیدی برویاند و درنتیجه زخمها را ناپدید کند.
آلو، کاری میکند که بافتهای آسیبدیده با بافتهای جدید جایگزین شوند. همچنین کاری میکند که زخمها با سرعت بیشتری بهبود بیابند. انعطاف پوست را افزایش میدهد و باعث میشود بافتهای زخمی و رباطها بهسرعت بازیابی شوند. در صورتی که پالپ آلو را روی صورت قرار دهید، لکههای تیرهی روی پوست را روشن و رنگ بد پوست و کک و مک را درمان میکند. آلو به شما پوستی جوانتر و سالمتر میدهد.
سفارش خرید آلو بخارا اصل
اما آلوی بخارا در سراسر ایران و جهان رشد می کند که بیش تر از همه در چین، رومانی، صربستان و ایالات متحده به کشت تجاری رسیده است.
از این میوه در کشورهای اروپای شرقی و همچنین آمریکای شمالی و جنوبی در غذاهای مختلف استفاده می شود.
اما قیمت آلو بخارا به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در آن ها فصلی است که ما به دنبال این محصول می گردیم. در واقع اگر از فصل تولیدی این آلو مدت زمان زیادی گذشته باشد، باید به قیمت بیش تری آن را تهیه و خریداری کنیم.
برای ثبت سفارش خرید می توانید از همین درگاه اینترنتی نسبت به خرید بهترین آلو بخارا اقدام نمایید و دست واسطه را از معامله حذف کنید.
تولید کننده آلو بخارا اصل
بهترین نوع آلوی بخارا، در شهر خرو تولید می شود به همین دلیل است که اسم این شهر به پایتخت آلوی ایران معرف است.
شهرستان خرو، که در نزدیکی شهر نیشابور است؛ سالانه بیش از هزار تن آلو به سایر نقاط کشور و بعضی کشورهای جهان صادر می کند.
این شهر، یکی از مهم ترین قطب های کشاورزی است که در هجده کیلومتری شمال شرقی نیشابور در جاده مشهد واقع شده است.
شهر خرو؛ یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات باغی در سطح کشور است و آلو بخارا صادراتی خرو، شهرت جهانی دارد و به همین خاطر با لقب پایتخت آلوی بخارای ایران را به آن نسبت می دهند.
آلوهای بخارا، توسط مردان زحمتکش روستا برداشت می شوند و زنان هم در مسیر پوست کنی و خشک شدن آن قرار می گیرند. در فصل پاییز و در ماه های مهر و آبان همه مردم، در کار تولید آلو بخارا عمده فعال هستند.
ما دارای دو مدل از انواع آلوی بخارا هستیم، که در شهر خرو تولید می شود:
- آلوی آفتابی:
اما این نوع آلو، پس از اینکه پوست آن را کندند؛ جلوی آفتاب قرار می گیرد تا خشک شود و معمولا هیچ گونه مواد شیمیایی به آن افزوده نمی شود، اما اندکی نمک امکان دارد استفاده شود که آن هم در برخی موارد برای برخی آلوها، که پوست زبری دارند، به کار می رود.
معمولاً رنگ این نوع آلو تیره و کدر است و به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی، ممکن است زود در معرض حمله کرم ها و حشرات قرار گیرد.
- آلوی دودی:
اما آلوی دودی، تقریبا شبه آلوی آفتابی است؛ تنها تفاوت کوچک آن در این است که هنگام کندن پوست آلو، زمانی که هنوز خیس است، با قرار دادن آلوها در یک محفظه بسته و روشن کردن گوگرد در داخل محفظه در اصطلاح به آن دود می دهند. این دود بر روی آلو نشسته و باعث شفاف شدن و خوش رنگ شدن آن می شود و همچنین آن را از گزند کرم ها و حشرات موزی محافظت می کند. این مدل از آلو در اصطلاح خوش خوراک تر می باشد و بازار پسند تر است و معمولا به خارج هم صادر می شود. البته در بازارهای ایران هم به فروش می رشد. در هنگام استفاده از آن بهتر این است که آن را با آب گرم شستشو داده تا گوگردی که در مرحله تولید به آن اضافه شده، پاک شود.
مراکز فروش آلو بخارا اصل
آلو بخارا نیشابور بسیار معروف است؛ چرا که نیشابور قطب توزیع آلو بخارا در ایران است. برای تهیه آلو بخارا می توانیم به صورت مستقیم به مراکز فروش و فروشنده آلو بخارا مراجعه نماییم و یا حتی آن را به صورت عمده تهیه کنیم؛ چرا که با خرید این محصول به صورت عمده و با حذف کردن دست واسطه، می توانیم در ازای پرداخت پول کم تر، محصول بیشتری خریداری کنیم.
در سراسر ایران تولید آلو بخارا وجود دارد که این امر در شهر مشهد استثناء نبوده و در این شهر مراکز بسیاری وجود دارند که این محصولات را تولید می کنند.
اما مردم بدون دغدغه و در هر مقداری می توانند محصول مورد نظر خود را تهیه بفرمایند. در مشهد و از جمله شهر نیشابور، ما با بهترین انواع آلو بخارا ارگانیک مواجه هستیم و می توانیم برای تهیه عمده آن به مزارع موجود در این شهر سر بزنیم.
در واقع به دلیل وجود باغات زیاد آلو در مشهد، کارخانه های بسیار زیادی وجود دارند که در حال تولید کردن بسته های مرغوب این محصول اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.