شرکت تولید آلو بخارا مرغوب در نیشابور

فروش مستقیم آلو بخارا

شرکت بازرگانی رایکا یک شرکت تولید آلو بخارا مرغوب در نیشابور است که انواع آلو بخارا را در گرید بندی های مختلف تولید و بسته بندی نموده و کار پخش آلو بخارا را در بازار های داخلی و همچنین همکاری با تاجران در امر صادرات این محصول به کشور های مختلف را انجام میدهد. این شرکت تولید آلو بخارا محصولات خود را با قیمت های بسیار مناسبی نیز عرضه میکند.

آلو بخارا از جمله محصولاتی است که فروش و بازاریابی آن باید در تناسب با بازار هدف انجام شود چرا که نوع و کیفیت محصولات ارائه شده در بازار های مختلف یا یکدیگر تفاوت دارد.

خشکبار ایرانی از جمله آلو بخارا در اقصی نقاط جهان طرفداران زیادی دارد از این رو در این مقاله به چند کشور که بیشترین میزان واردات آلو بخارا را به خود اختصاص داده اند اشاره می نماییم.

 

عمده وارد کنندگان آلو بخارا از ایران

کشور های مختلفی  وارد کننده آلو بخارا از ایران هستند که عبارتند از:

  1. کشور پاکستان: کشور پاکستان که در همسایگی جنوب شرقی ایران قرار دارد با جمعیتی بالغ بر دویست میلیون نفر از جمله عمده خریداران آلو بخارا از ایران است. تاجران این کشور به دو روش مبادله کالا به کالا ( مبادله برنج پاکستانی با آلو بخارا ) و خرید نقدی، آلو بخارا را تهیه میکنند.
  2. کشور هندوستان: کشور هندوستان که با جمعیت 1.2 میلیاردی پر جمعیت ترین کشور بعد از چین محسوب میشود همه ساله مقادیر قابل توجهی از این محصول را از ایران خریداری کرده و به صورت بسته بندی شده د خود هندوستان و یا صادرات دوباره آن به کشور های دیگر فعالیت دارد.
  3. امارات متحده عربی: کشور کوچک امارات نیز از بزرگترین خریداران آلو بخارا از ایران محسوب میشود. تاجران این کشور نیز مقداری از محصول آلو بخارا خریداری شده را در خود امارات و نیمه بیشتر آن را به کشور های دیگر با برند خودشان صادر مینمایند.

کشور های دیگری نیز در لیست واردکنندگان آلو بخارا قرار دارند که البته میزان واردات آنها بسیار کمتر از این کشورها میباشد.

پخش آلو بخارا

ویژگی های آلو بخارا که آن را برای صادرات متمایز کرده است

آلو بخارا دارای ویژگی های درمانی زیادی است از همین رو خریداران آن نیز طیف بسیار گسترده ای از کشور ها را شامل میشوند. این ویژگی ها عبارتند از:

  1. طبع سرد آلو بخارا: آلو بخارا دارای طبعی سرد است و به هنگام خوردن دمای بدن را پایین می آورد. از همین رو بیشترین میزان مصرف را در کشورهای گرمسیری دارد.
  2. مواد معدنی مختلف: آلو سرشار از مواد معدنی مانند: فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم میباشد.
  3. ویتامین های مختلف: آلو بخارا سرشار از ویتامین A, K و ویتامین C هست. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین نیز میباشد.

شرکت تولید آلو بخارا

آلو بخارا از جمله محصولات باغی شهرستان نیشابور است که به صورت تازه خوری و خشک شده مورد مصرف قرار میگیرد.

این محصول به دو روش آفتابی و دودی تولید شده که هردام مشتریان خاص خود را دارا هستند.

شرکت خشکبار رایکا تولید و بسته بندی آلو بخارا را در حجم بالایی در تمام طول سال انجام میدهد. بسته بندی های فله شرکت شامل بسته بندی های 5، 10، 20 و 30 کیلو گرم میشوند.

محصولات تولیدی نیز دارای 3 درجه گرید بندی هستند که شامل بار های درهم، درجه یک و ممتاز میشوند.

منبع: آلو خشک

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *